GENÇ YETENEKLER ARANIYOR

Ünlü oyuncu Gökhan Gökçek geçtiğimiz gün Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Kenan Kuzucu´yu ziyaret etti. Ziyarette Kırıkkale ile ilgili projesi hakkında bilgi veren Gökçek, yıllardır Kırıkkale´de ikamet ettiğini, Kırıkkale´ye vefa borcunu ödemek için ilimizde bir sinema filmi çekileceğinin müjdesini verdi. Oyuncuların tamamının Kırıkkaleli olacağını söyleyen Gökçek, bunun için sponsor aradığını dile getirdi.

 

İLİMİZİN İSMİNİ DUYURACAĞIM

Behzat Ç, Deniz Yıldızı, Beni Affet, Unutma Beni, Milat, İstanbul Emir´in Yolu ve Ankara Devlet Tiyatrosu´nda sahne aldığını söyleyen Gökçek, “Ben oynadığım her dizide Kırıkkale´nin ismini duyurmak için elimden geleni yaptım, bundan sonrada yapmaya devam edeceğim. Bana imkan verildiği sürece ilimizin ismini en güzel şekilde duyuracağım”

 

BANA SAHİP ÇIKIN

İlimiz için güzel ve önemli projelerin olduğunu belirten Gökçek, “Oynanan dizilerle örneğin Sivas´ın ismi nasıl duyuruluyorsa bende Kırıkkale´nin ismini duyurmaya çalışacağım. Yönetmeliğini ünlü rejisörlerin yaptığı isimleri Kırıkkale´ye davet ederek çekimlerin yapılacağı mekanları göstereceğiz. Bunun içinde Kırıkkale´nin bana sahip çıkması gerekiyor”

Kırıkkale’de Çocuk Oyunları şenliği düzenlendi Kırıkkale’de Çocuk Oyunları şenliği düzenlendi

 

BİRÇOK TEKLİFLER ALIYORUM

Reytingi yüksek dizilerden teklif aldığını ve ilimizde sinema filmi çekileceği için bu teklifleri red ettiğini dile getiren Gökçek, “İlimizin biz ve bizim gibi sanatçılara sahip çıkması gerekiyor. İlimizin ismini duyurmak için bundan daha iyi bir fırsat olamaz. Bunun için Kırıkkale´nin önde gelenlerinin bize destek olması gerekiyor. Gelin el ele verelim ilimizin ismini Türkiye´ye en güzel şekilde duyuralım” dedi.