ATAŞ KIRIKKALE HALKI İLE BİR ARAYA GELDİ

Kırıkkale´de FETÖ´nün darbe girişimine tepki gösteren binlerce vatandaş, dün olduğu gibi bugünde meydanları boş bırakmadı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Cumhuriyet Meydanı´nda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlar ile bir araya geldi.  Ataş´a AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Başkanı Mürsel Akçay eşlik etti.

Kırıkkaleli genç doktorun kuzeni konuştu! Kırıkkaleli genç doktorun kuzeni konuştu!

 

CANİLER, AHLAKSIZLAR, NAMUSSUZLAR

Ataş, 15 Temmuz gecesi asker kıyafeti giymek suretiyle Türk Silahlı Kuvvetlerinin içerisine sızmış birtakım çetelerce darbe girişiminde bulunulduğunu hatırlattı. 'Bu millete karşı milletin silahını doğrultanlar, bu ülkenin kanını taşıyan insanlar olamaz” diyen Ataş, “Onlar, olsalar olsalar ancak canilerdir, ahlaksızlardır, namussuzlardır. Aslında darbe girişiminin altında yatan asıl hesap, bu ülkeyi işgal hesabıdır. Türkiye´yi bu coğrafyadan silme hesabıdır. Buna milletimiz müsaade etmedi”

 

ALLAH, BİRLİĞİMİZİ VE BERABERLİĞİMİZİ BOZMASIN

Ataş, demokrasi nöbetlerinin insanları birbirine kenetlediğini ve insanların sadece vatan, bayrak ve ortak değerler için meydanlarda olduğunu vurguladı. Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan´ın bu milletin neferi ve ümidi, bu ümmetin nefesi olduğunu dile getiren Ataş, 'Bu ümmetin nefesini kesmek istediler. Mazlum milletlere kol kanat geren bir lider olduğu için hazmedemediler. Allah, birliğimizi ve beraberliğimizi, aramazdaki muhabbetimizi bozmasın' dedi.