Kırıkkale’de toz fırtınası havadan görüntülendi Kırıkkale’de toz fırtınası havadan görüntülendi


Ticaret Bakanı Kırıkkale´ye geliyor

 

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan iş dünyası ile ilgili bir dizi görüşmeler ve incelemeler yapmak üzere 20 Mart Çarşamba günü Kırıkkale´ye geliyor. Pekcan, Kırıkkale´de esnaf ve sanatkâr odalarının başkanları ve kredi kefalet kooperatiflerinin yöneticilerinin hazır bulunacağı Esnaf Buluşması´na katılacak.

 

ESNAF BULUŞMASI´NA KATILACAK

Esnaf Buluşmasında Pekcan, Ticaret Bakanlığı´nın esnaf ve sanatkârlara yönelik çalışmaları hakkında bilgi verdikten sonra, her sektörden esnafın sorunlarını ve taleplerinin alındığı bir toplantı yapacak.  Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanmakta olan mevzuat çalışmalarını esnaf ve sanatkârlarla paylaşacak. Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifleri kefaletiyle verilen krediler ve faiz indirimleri gibi konuların da ele alınacağı Kırıkkale Esnaf Buluşmasında esnaf ve sanatkâr odaları Bakan´a sorunlarını ve beklentilerini aktaracak, dosyalarını sunacaklar.

 

ÇARŞAMBA GÜNÜ KIRIKKALE´DE

Kırıkkale programında Bakan´a üst düzey bürokratlar ve Bakanlığın uzmanlarından oluşan bir heyetin yanı sıra, TESK ile Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Merkez Birliği yöneticileri de eşlik ediyor.  Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Bakan Ruhsar Pekcan´ın da iştirakleriyle 20 Mart 2019´da Kırıkkale´de gerçekleştirilecek Esnaf Buluşması´na TESK ve Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği yöneticileri de eşlik edecek. Haber: Emel Selci