VEKİLLER GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

Türkiye Büyük Millet Meclisi´nin (TBMM) tatile girmesinin ardından Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ile birlikte ilçelere ziyaret gerçekleştirdi. Sabah saatlerinde basın mensupları ile bir araya gelerek gündem değerlendirmesi yapan vekiller daha sonra sırasıyla Yahşihan, Bahşılı, Hacılar, Karakeçili, Çelebi, Keskin, Balışeyh, Çerikli, Delice ve Sulakyurt ilçelerini ziyaret etti.

 

VEKİLLER BELEDİLERİN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Kırıkkale’de ABİDE uygulaması yapılacak Kırıkkale’de ABİDE uygulaması yapılacak

İlk olarak Yahşihan ilçesine geçen vekilleri burada Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur karşıladı. Belediye Başkanı Sungur ve vatandaşlarla bir araya gelen vekiller, hem belediyelerin taleplerini dinledi hem de yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Vekiller ilçelerde yapılması gereken projeler içinde destek sözü veridiler.

 

İLÇELERİMİZ DEMOKRASİYE DESTEK VERDİ

TBMM´nin tatile girmesiyle ilçe ziyaretleri gerçekleştirdiklerini dile getiren vekiller, 15 Temmuz´da bir darbe girişimi olduğunu ve bu girişimle kardeşi kardeşe kırdırmak isteyenlerin olduğunu söyledi. 15 Temmuz´un Türkiye´yi, Suriye´ye çevirme politikasının sonucu olduğunu ifade eden vekiller, “İlçelerimiz her zaman olduğu gibi demokrasiye ve devlete desteğini verdi. Amacımız birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde sorunları çözüme kavuşturarak hizmet etmek”

 

KIRIKKALE´NİN EN BÜYÜK İLÇESİ YAHŞİHAN

Başkan Sungur, Kırıkkale´nin en büyük ilçesinin Yahşihan olduğunu söyleyerek, “Diğer ilçeler ve beldeler gibi bizimde sorunlarımız var. Ama sağ olsunlar kıymetli vekillerimiz bizim işlerimizi diğer belediyelerde olduğu gibi takip ediyorlar, sorunlarımız sırası geldikçe çözülüyor. 2019 döneminde sorunsuz bir ilçe olarak seçimlere hazırlanacağız. Vekillerimize bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.