MHP Kırıkkale teşkilatı bir haftaya sığdırdığı ilçe kongrelerinin finalini Merkez İlçe ile yaptı. Cumartesi Pazar yerinde yapılan merkez ilçe kongresinde mevcut başkan Murat Abalı güven tazeledi.

 

AÇIK HAVADA YAPILDI

Kredi hacmi 12 trilyon 899 milyar lira oldu Kredi hacmi 12 trilyon 899 milyar lira oldu

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Kırıkkale´de ilçe kongrelerini jet hızıyla bir haftada tamamladı. MHP Kırıkkale teşkilatı, ilçe kongrelerini bir haftada tamamlayan Türkiye´de ilk il oldu. Koronavirüs salgını nedeniyle kısa zamanda yapılan, sadece oy kullanan delegelerin katıldığı, divan başkanlığını İl Başkanı Erdal Baloğlu´nun yaptığı MHP ilçe kongrelerinde Maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına riayet edildi. Kongre alanına ateşleri ölçülerek alınan delegelere ayrıca maske dağıtılırken, alan girişlerine dezenfektan kutusu yerleştirildi. Tüm ilçelerde olduğu gibi merkez ilçe kongresi de açık havada yapıldı.

 

İSTİKLAL İÇİN BİRLİK, İSTİKBAL İÇİN DİRLİK TEMASI

Cumartesi pazarı alanında yapılan ilçe kongresine MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, İl Başkanı Erdal Baloğlu, ilçe ve kasaba belediye başkanları, il ve ilçe teşkilatı başkanları ve yöneticileri ve delegeler katıldı. “İstiklal için birlik, istikbal için dirlik” temalı ilçe kongresinde mevcut başkan Murat Abalı üyelerin tam desteğini alarak güven tazeledi.  Diğer taraftan ilçe kongrelerinde Yahşihan, Keskin, Balışeyh ve Sulakyurt´ta mevcut ilçe başkanlarıyla yola devam edilirken, Bahşılı, Delice, Karakeçili ve Çelebi olmak üzere 4 ilçe başkanlıklarında bayrak değişimi yaşanmıştı.

 

BAŞARIYI İKİ KATINA ÇIKARTACAĞIZ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´nin mesajı ile başlayan Kongrenin divan başkanlığına yapan İl Başkanı Erdal Baloğlu kongrenin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. İl Başkanı Baloğlu “10 Ağustos´ta başladığımız ilçe kongrelerimizi bitiriyoruz. COVİD-19 salgını nedeniyle kongrelerimizde mümkün olduğu kadar açık alanlarda yapmaya gayret gösterdik. Tüm ilçe başkanlarımızın kılıçları keskin olsun. Yapılan son seçimlerde elde ettiğimiz başarıyı iki katına çıkartmayı hedefliyoruz” dedi.

 

ÜLKEMİZ ÇOK ZOR ZAMANLARDAN GEÇİYOR

Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı´da kendine güveni boşa çıkartmayacağını, MHP´nin mevcut başarısını daha ileriye taşımak adına üzerine düşen görevi yerine getireceğini söyledi. Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı´da konuşmasında 'Bu camia hiç bir zaman bertaraf edilemeyecek. Ben bunu görüyorum. 2017´de göreve geldiğimde çok heyecanlıydım. Ellerim titriyordu. Bugün yine kürsüye çıktım. Yine ellerim titriyor sesim titriyor. Ama bu aşkımdan hiç bir zaman vazgeçmedim. Kırıkkale´de bir vekil çıkararak başarı elde etti. Benim biraz gönlüm kırık çünkü. Ben ülkü ağabeylerimi tekrardan bu harekete davet ediyorum. Bizi yalnız bırakmasınlar. Cumhur ittifakı bizim mücadelemizdir. Saygı ve sevgi oluşturuyoruz.  Ülkemiz çok zor zamanlardan geçiyor. Dış mihraplar bize baskı yapmaya çalıyorlar´

 

HER ZAMAN EMRİNİZDEYİM

Abalı açıklamasının devamında ise ' Ülkü merttir, ülkücü hiç bir şeyi karşılıksız yapar. Milletini ve devletinin her zaman bağlıdır. Biz şerefli Türk bayrağıyız.´´dedi. MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk ise ' İstiklal İçin Birlik-İstiklal İçin Dirlik sloganıyla kongrelerimizi gerçekleştirdik. Bu kongrelerin sonunda Türkiye kazandı. Cumhur ittifakı bir seçim ittifakı değildir. Cumhur ittifakı yerli ve milli siyaseti amaçlar. Cumhur ittifakını başarılı kılacağız. Ben sizim vekiliniz olarak her zaman emrinizdeyim´´ dedi.

 

YÖNETİM KURULU

Hacı Çalı

Yasin Babadağ

Melike Boran İsmailoğulları

Nuri Yılmazer

Erol Işık

Osman Seven

Sinan Taşkıran

Cemal Piliç

Bekir Veske

İsmail Hakkı Silleli

Ercan Tanrıbuyurdu

Alperen Akdemir

Hanifi Atmaca

Bülent Oktay

Ömer Dirican

Yılmaz Özserin

Recep Ünal

Yasin Hacıbektaşoğlu

 

Haber: Kenan Kuzucu