YILDIRIM´A DESTEK İSTİYOR

MHP´nin 81 İl Başkanı İstanbul´da Cumhur ittifakı adayı Binali Yıldırım´a destek ve oy istemek için semt semt çalışma yapıyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´nin il başkanları ile yaptığı toplantıdan sonra il başkanları İstanbul´da hemşerileriyle görüşerek Binali Yıldırım için destek istedi. 5-23 Haziran tarihleri arasında MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu´da çalışma ekibi ile İstanbul´da ilçe ilçe semt semt Kırıkkaleli hemşehrilerini işyerlerinde ve evlerinde ziyaret ediyor.

 

İSTANBUL ÖNEMLİ

Kırıkkaleliler Derneği başta olmak üzere çeşitli derneklerle toplantı yapan Erdal Baloğlu “İstanbul Türkiye için büyük önem arz etmektedir. İstanbul´u Cumhur ittifakı mutlak surette kazanmalıdır. İstanbul Binali Yıldırım gibi bir ehil ele teslim edilerek daha güzel hizmetler almayı hak etmektedir. İstanbul ne idüğü belirsizlerin elinde kaybolup gidecek bir şehir değildir. İstanbul tarihiyle coğrafyasıyla kültürel dokusuyla bambaşka bir şehirdir”

Kırıkkale’de yılın ilk 3 ayında 895 kişi işe yerleştirildi Kırıkkale’de yılın ilk 3 ayında 895 kişi işe yerleştirildi

 

KIRIKKALELİLERLE BULUŞUYOR

“İstanbul´a geçmişte yapılan hatalardan da ders çıkarılarak yapılacak hizmetlerle dünya şehirleri arasında muazzam bir noktaya gelebilir” ifadelerini kullandı. Hemşehrilerine yaptığı ziyaretlerden olumlu dönüşler alan Baloğlu Cumhur ittifakı kapsamında MHP Kırıkkale İl Başkanlığı olarak İstanbul seçimlerini kazanmak için büyük çaba sarf ettiklerini adeta Kırıkkale´de seçim varmış gibi çalıştıklarını da sözlerine ekledi. HABER: EMEL SELCİ