STK´lar Kırıkkale için önemli

Kırıkkale’de toz fırtınası havadan görüntülendi Kırıkkale’de toz fırtınası havadan görüntülendi

 

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar kısa bir süre önce Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanlığı görevine getirilen Murat Demirbaş ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

BAŞARILAR

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Erdal Baloğlu, MHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Serdar Yarar ve teşkilat mensupları Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Murat Demirbaş´a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Geniş bir katılımın gerçekleştiği ziyarette konuşan İl Başkanı Baloğlu, Şube Başkanı Demirbaş´ı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. MHP Adayı Serdar Yarar ise Şube Başkanı Demirbaş´ı tebrik ederek, görevinde başarılar diledi.

 

KIRIKKALE İŞÇİ MEMLEKETİ

Kırıkkale´nin Türk savunma sanayinde önemli bir yere sahip MKE fabrikaları ve TÜPRAŞ´ın bulunması nedeniyle bir işçi memleketi olarak anıldığını hatırlatan MHP adayı Yarar, Kırıkkale´de doğan ve tüm dünyaya mal olan Türk Metal Sendikası ile bir Kırıkkaleli olarak her platformda gurur duyduklarını söyledi. Göreve gelmeleri durumunda STK´lar ile sürekli diyalog halinde olacaklarını bir kez daha yenileyen MHP adayı Yarar, STK´ların şehir için önemli bir unsur olduğuna vurgu yaptı.