AK partininYerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Belediye başkanlarının şimdilik flu olan fotoğraflarının Ekim ayında netleşeceğini belirterek Yüzümüzü ak edecek adayları belirleyeceğiz ama bunun içinde ince eleyip sık dokuyacağız. Çok iyi bir araştırma yapacağız halka inerek aday adaylarımızın konumunu öğreneceğiz ve Koltuk çantada keklik diye düşünen yanılır demişti.

***

Mehmet Özhaseki, yerel yönetimlerin ve başkanların fotoğraflarını çektiklerini, İllerin yanı sıra Bölgesel sorunları da yakından izlediklerini ifade etmişti.

Elbette ki her şehrin kendine has özellikleri var. 81 vilayetin netleşmeye ihtiyacı var. O şehirleri az çok biliyoruz. Aklımızda bir takım şehirler var. O şehirlerle ilgili bilgiler var. Raporlara dökülen bir takım yazılar çiziler var ama son olarak resmi bir daha çekmek istiyoruz. Oradaki vatandaşları dinlemek istiyoruz. Teşkilatlarımız ne diyor bir kez daha dinlemek istiyoruz. Arkasından sivil toplum örgütleri ne diyor dinlemek istiyoruz. Vatandaş ne diyor dinlemek, görmek istiyoruz. Anketlerle belirlediğimiz sonuçları giden milletvekili arkadaşlarımızda bizatihi yerinde görerek gözlemleyecekler. Orada çıkan fotoğraf bizim için çok önemli. Ne beklendiği çok önemli. Biz bu çalışmalarımızı 1- 1,5 ay devam ettiririz. Ekim ayı sonuna kadar da ciddi raporlar hazırlayıp MYK´nın alacağı karar doğrultusunda kurulların önüne getiririz ve orada tartışmaya başlarız diye düşünüyorum. Belediye başkanlarının şimdilik flu olan fotoğraflarını Ekim ayında netleştirip yerel seçimlere start vereceğiz demişti.

***

Şimdi Tüm Türkiye´nin gözü Yerel seçimlere endekslendi. Bizde Kırıkkale´de neler olacak göreceğiz İnşallah Kırıkkale´miz için

Kırıkkale’de öğrenciler izci kampı kurdu Kırıkkale’de öğrenciler izci kampı kurdu

 En iyisi

 En hayırlısı

 En vefalısı

 En çalışkanı

 Şehri için en iyi projeler üreten

Başkanı AK Parti Genel merkezi atayacak mı bekleyip göreceğiz.

 

--------------------------------------------------------------------------------