HİZMETTE KALİTE ARTIYOR

Kırıkkale Belediyesi hizmet kalitesini artırmak amacıyla araç filosunu genişletti. Temizlik İşleri Müdürlüğünde kullanılmak üzere 24 adet yeni araç hizmete sunuldu. Temizlik İşleri Müdürlüğü´nde düzenlenen araç tanıtımına Kırıkkale Valisi Yunus Sezer´in yanı sıra Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ağa Pehlivanlı, Belediye Birim Müdürleri, Belediye çalışanları ve muhtarlar katıldı.

Kırıkkale’de öğrenciler izci kampı kurdu Kırıkkale’de öğrenciler izci kampı kurdu

KİRALIK ARAÇLAR, SATIN ALINDI

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Bugün bizim için gurur verici bir gün. Burada bulunan temizlik araçlarımızın tamamı kiralıktı. Kiralık bulunan araçlarımızı satın almayı Allah bize nasip etti, satın aldık. Artık Kırıkkale Belediyesi´nin kendi öz malı. Değerli mesai arkadaşlarım daha iyi hizmet verecek. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadınız. Allah kaza bela vermesin. İnşallah hayırlı hizmetlerimiz devam edecek” diye konuştu.

ALLAH KAZA BELA VERMESİN

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, “Bugün güzel bir hizmeti burada vatandaşlarla buluşturmak için bir arayayız. Kırıkkale insanına yapılan her hizmet ben inanıyorum ki ibadet hükmündedir. Dolayısıyla Belediyemizin vatandaşlarımıza götürecek hizmetler noktasında almış olduğu bu araçlar uzun yıllar güzel hizmetler edecek. Allah ayağınıza taş değdirmeden, kazasız belasız hizmet etmeyi nasip etsin. Kırıkkale Belediyesi´ni tebrik ederim” dedi. Yapılan konuşmaların ardından kurban kesimi ve yemek ikramı yapıldı. Haber: Kenan KUZUCU