BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİ

İYİ Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Cemalettin Akdoğan´ın ev sahipliğinde İl, Merkez İlçe Yönetim Kurulu ve Milletvekili Aday Adaylarıyla birlik beraberlik ve seçim stratejisi yemeğinde bir araya geldi.  Özel bir Restaurant´ta düzenlenen İYİ Parti İl Başkanı Neşet Erman´ın yanı sıra ilçe başkanları ve milletvekili aday adayları katıldı.  

Kırıkkale’de hacı adaylarına hazırlık kursu Kırıkkale’de hacı adaylarına hazırlık kursu

HERKES MEMNUN

İYİ Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Cemalettin Akdoğan, “Ben Türkiye´de çok manifestoları izlemiş, okumuş ve değerlendirmiş bir arkadaşınız olarak ilk defa Türkiye´yi doyurabilen herkesin memnun her kesime selam gönderen öyle sade ve güzel bir dille anlatımını Genel Başkanımızın açıklamasında gördüm”

HARP OKULLARI YENİDEN AÇILACAK

Göreve geldikleri günden sonra Türkiye´de harp okullarının yeniden açılacağını dile getiren Akdoğan, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener yol ve köprülerin ücretsiz olacağını söyledi. İlk defa vatandaşını düşünen bir Genel Başkanımız var. Müteahhittin yolu ve köprüsü olmayacak, Milletimin yolu ve köprüsü olacaktır dedi”

TÜRKİYE TARIM ÜLKESİ FAKAT BATAKTAYIZ

Akdoğan, “Türkiye tarım ülkesi fakat bataktayız. Hayvancılık battı, kuru baklagiller ithal ediliyor. Çiftçi mağdur ve sıkıntılı. Mazot 6 TL, buğday 90 kuruş. Çiftçi yine mağdur ediliyor. Sayın Genel Başkanımız dedi ki çiftçiye mazot 1,5 TL. Ülkeyi tarım havzasına çevireceğiz. Tarımla ilgili üretimi artırarak dışarı satar olacağız” dedi. Yapılan konuşmaların ardından pasta kesimi yapıldı.