79 İlde 291 Personel İle Çalışıyor

Güzeltepe Mah. Atatürk Bulvarı No:146 / A (Dominos Pizza Karşısı) adresinde gerçekleşen Grup Merkez Hasar A.Ş´nin Kırıkkale Acente Müdürlüğü açılışına; Grup Merkez Hasar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Türkeş Kocabey, Genel Müdür Namık Kaplan, Kırıkkale Acente Müdürü Seher Kaya, Temsilci Sedat Kaya ve çok sayıda davetliler katıldı. Genel Merkezi Ankara‘da bulunan Grup Merkez Hasar Hasar Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.kurulduğu 2006 yılından beri ülkemizde Hasar Tasfiyesi konusunda bir ilke öncülük ederek, sigorta kapsamında oluşan her türlü trafik kazası, iş yeri kazası, yangın, doğal afet, kasko, deprem, tıbbi kötü uygulama, DASK, TARSİM gibi tüm sigorta kapsamında oluşan Bedeni ve Maddi Zararlarının en kısa sürede karşılanmasının sağlanmasına aracılık yapmakta. Şirket hakkında bilgiler veren Şirket Genel Müdürü Kaplan, Kaza mağduru olan vatandaşlara yönelik olarak doğru ve güvenilir bir şekilde danışmanlık hizmeti veren Grup Merkez Hasar A.Ş. Ülkemizin 79 ilinde toplam 291 personel ile başarılı bir şekilde sürdürerek, bu güne kadar sayıları binlerle ifade edilebilecek mağdur vatandaşa hizmet götürdüğünü söyledi.

 

ARTARAK DEVAM EDECEK

Kaplan, “Grup Merkez Hasarın kuruluş amaçları içerisinde sigorta kapsamı içerisinde oluşan tüm zararların tasfiyesi işlemleri önemli bir yer tutmakta olup, Ancak sadece trafik kazalarının faaliyet alanımız içerisinde mütalaa edilmesi doğru bir yaklaşım değildir. GMH´nin vizyonunda ve misyonunda ifade edildiği gibi sigorta kapsamındaki tüm işlemlerle GMH faaliyetlerini yürütmektedir. Gelecek dönem içerisinde müteakip maddelerde de açıklandığı gibi diğer sigorta branşlarında da çalışmalarımız artarak devam edecektir”

 

Cumhurbaşkanı duyurdu! Hastanelere 36 bin personel alınacak Cumhurbaşkanı duyurdu! Hastanelere 36 bin personel alınacak

ÖDÜN VERMEYECEĞİZ

Yönetim Kurul Başkanı İbrahim Türkeş Kocabey, GMH´nin gelecek dönem hedeflerine ilişkin şu bilgileri verdi; “Kurulduğumuz 2006 yılından itibaren bu güne kadar yürüttüğümüz Hasar Tasfiyesi işlemlerinde profesyonel ve yurt geneline yayılmış konusunda uzman personel ile gelecek dönemde de üstlendiğimiz misyonumuzdan ödün vermeden hizmet kalitemizi her geçen gün daha da artıracağız. Çağdaş sigorta anlayışının ülkemizde yerleşmesine yönelik olarak, sektöre her türlü desteği vereceğiz. Profesyonel bir yönetim anlayışı ve şeffaflık prensipleri çerçevesinde yürüttüğümüz bu hizmetler neticesinde elde ettiğimiz başarımızı sürekli kılmak için çalışacağız”

 

DAHA DA ARTACAK

Kalite standartlarımızı her geçen yıl daha da yükselteceğiz. Mağduriyetleri giderilen ve hizmet götürülen vatandaşlarımızın memnuniyet düzeylerini her zaman üst seviyede tutacağız. Sektördeki öncü konumumuzun kalıcılığını devam ettireceğiz. Grup Merkez Hasar A.Ş´nin marka değerini daha da arttırılacaktır. Her yıl en az bir önceki yıl gösterdiğimiz hizmet performansımızın üstüne çıkmayı hedeflemekteyiz. Kurum kültürünün oluşturulmasına yönelik Eğitim ve Seminer çalışmalarına önem vermekteyiz. Son olarak; Grup Merkez Hasar A.Ş.´ne ulaşmak ve daha detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar için irtibat bilgilerimiz aşağıda sunulmuştur. Şirketimize www.qmh.com.tr adresinden, buna ilave olarak; Genel Merkezimize ait 444 0 871 numaralı hattan günün her saatinde arayıp bilgi alınabilmekte ve yardım istenebilmektedir” dedi.