Beşir Atalay Kararını verdi

Reisi Cumhurun yanında saf tutan önemli görevlere getirilen fakat ne zamanki bayrak değişimi ile görevini devretmesi istenince bazı kişilerin gerçek yüzleri işte o zaman ortaya çokta bunlardan biride Eski Bakan Beşir Atalay Nisan Ayında 73 yaşına girecek olan Atalay Emekli olmak yerine Ali Babacan´ın partisine katılma kararı aldı bakın nasıl bir görev yürütecek.

 

Eski Ekonomi bakanı olan Ali Babacan´ın 50 kişiden oluşacağını belirtilen kurucular kurulu listesinde eski bakan İçişleri Bakanı Beşir Atalay da yer aldı.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül´ün destek verdiği iddia edilen Ali Babacan´ın partileşme çalışmalarında sona gelindi. Babacan´ın, partinin kuruluş dilekçesini 2020 yılının Ocak ayının ilk haftası verecek.

İnternet kullanıcıları için en iyi arama motorları İnternet kullanıcıları için en iyi arama motorları

Babacan´ın Ocak ayının ilk haftasında kuruluş dilekçesi İçişleri Bakanlığına verileceği, partinin tüzük, program ve kurucular kurulununun da hazır olduğunu belirtildi.

Beşir Atalay, kurucular kurulunda
Babacan´ın kuracağı partinin kurucular kurulu listesinde 50 kişi bulunuyor. Bunların arasında İçişleri Bakanı Beşir Atalay da yer aldı

BEŞİR ATALAY´IN ALDIĞI GÖREVLER ŞÖYLE
Beşir Atalay, 22 ve 23. Dönemde AK Parti Ankara, 24. Dönemde AK Parti Kırıkkale Milletvekili seçildi. 58 ve 59. AK Parti hükümetlerde Devlet Bakanlığı, 60. Hükümette İçişleri Bakanlığı, 61. Hükümette Başbakan Yardımcılığı yaptı.