Ayyıldız´da Bölge Çalışması

Ayyıldız Yardım Derneği yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirerek belirli alanlarda kararlar alındı.  Kırım´a eğitim faaliyetlerine yoğunluk verilmesi gerektiği kararlaştırıldı. Ayrıca Kırım için sağlık ekiplerin  bölgede çalışma başlatması gerektiğine karar verildi. Dini eğitim verilmesi hususunda da bir plan program yapılması gerektiğine karar verildi.

PROJE OLUŞTURMASI GEREKTİĞİ KARARLAŞTIRILDI

Dernek genel sekreteri Ercihan Çakmak, Kırıkkale için de çeşitli projeler geliştirilmesi gerektiğini toplantıda belirterek bu hususta da çalışmaların başlatılması gerektiği görüşüldü. Yönetim kurulu Eğitim komisyonu başkanı Taki Kaplan´ın, bölgesel yardım faaliyetlerinde eğitim komisyonuyla birlikte bir proje oluşturması gerektiği kararlaştırıldı. Teşkilatlandırma başkanı Furkan Engin´in teşkilatlarını kurarak ilk önce 10 şehir belirlenmesi ve oralarda temsilcilikler açılması gerektiği konusu görüşüldü. Dernek merkezinin belirlenmesi konusu da görüşüldü.

Sulakyurt’ta asfalt çalışması başladı Sulakyurt’ta asfalt çalışması başladı

ŞEFFAFLAŞTIRILMASI GEREKLİLİĞİ KARARLAŞTIRILDI

Alınan karar doğrultusunda Kırıkkale temsilcisi olarak şehitler ortaokulu müdürü Mahmut Keskin atandı. Kırım temsilciliğine Kırımlı Recep İçin atandı. Bilişim ağlarının yöneticisi olarak Emre Özdeş görevlendirilerek derneğin internet sayfası, sosyal ağları online ödeme sistemlerinin geliştirilmesi gerekliliği, bağışların halkın da görebileceği şekilde şeffaflaştırılması gerekliliği kararlaştırıldı. Ayrıca Kırıkkale´li diplomat  Bahattin Akyön  dernek toplantısına katılarak çeşitli önerilerde bulunmuş ve derneğe her türlü yardımı yapacağını belirtildi. Haber: Ayşe Soysal