Milli Eğitim Bakanı Tekin 20 bin öğretmen ataması yapılacağını açıkladı Milli Eğitim Bakanı Tekin 20 bin öğretmen ataması yapılacağını açıkladı


BELEDİYE´Yİ ZİYARET ETTİ

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu belediye ziyarette Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı´nın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´yı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı tarafından tablo hediye edildi.

 

PROJENİN TAMAMLANMASI TALİMATI VERDİ

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu belediyemiz ziyarette yaptığı konuşmada Bakanlık olarak Kırıkkale için çalışmaların devam ettiğini 16 Milyon TL maliyetinde 6 Tesisin temelinin atılacağını belirtti. Bu çalışmalara ek olarak ise Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın bir önceki ziyarette sunmuş olduğu Çoruh Özü rekreasyon alanı projesinin tamamlanması için talimat verdi.

 

SERTİFİKA TÖRENİNE KATILDI

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile birlikte AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.  Daha sonra ise Orman ve Su İşleri Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu müftülük konferans salonunda düzenlenen programa katılarak vatandaşlarımıza sertifikaları takdim edildi.