GÜNCEL HABERLER

Triatlon Bölgesel Finalinde Kırıkkale rüzgarı

Bartın’da düzenlenen Triatlon Bölgesel Finalinde Kırıkkale M2 Kız takımı bölge şampiyonu oldu. Bireyselde ise bir çok Kırıkkaleli sporcu derece elde ett.

Abone Ol

Triatlon Bölgesel Finali Bartın’da yapıldı. Triatlon Bölgesel Finalinde Kırıkkale’yi temsil eden ve Nisa Tamdemir, Nazife Ela Seçil, Azra Tamdemir'den oluşan M2 Kız takımı bölge şampiyonu oldu. Bireysel sıralamada ise Yıldız kızlarda Melike Öztürk ve M2 kategorisinde Naz Karartı birinci, M3  Erkekler kategorisinde Ahmet Taha Günal ikinci Eymen Yılmaz üçüncü M1 Erkekler kategorisinde Yağız Öktem üçüncü oldu. Kırıkkaleli sporcular bölge finallerinde büyük bir başarı elde ederken, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden tebrik geldi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yayımladığı tebrik mesajında “14 Eylül 2024 tarihinde Bartın ın Amasra ilçesinde yapılan Triatlon Bölgesel Final yarışına Nisa Tamdemir, Nazife Ela Seçil, Azra Tamdemir'den oluşan M2 takımı Bölge Şampiyonu olurken, Bireysel Sıralamada ise Yıldız kızlarda Melike öztürk ve M2 kategorisinde Naz Karartı birinci, M3 Erkekler kategorisinde Ahmet Taha Günal ikinci, Eymen Yılmaz üçüncü, M1 Erkekler kategorisinde Yağız Öktem üçüncü olarak büyük bir başarıya imza attılar. Sporcularımızı ve Antrenörlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz” denildi.

Haber: Çağlar Atmaca