GÜNCEL HABERLER

Öztürk, Garibanı Mağdur Bırakmadı

Kırıkkalelilerin “Polis Adem” olarak tanıdıkları engelli bireyin yanan evi için MHP'li Halil Öztürk devreye girmişti. Öztürk sözünü tuttu, Polis Adem’in yeni evinin temeli atıldı.

Abone Ol

ÖDENEK ÇIKARTILDI
Geçtiğimiz haftalarda Kırıkkalelilerin “Polis Adem” olarak tanıdığı engelli bireyin evi yanmıştı. İtfaiye ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen ev kullanılamaz hale gelmiş ve “Polis Adem” ailesiyle birlikte mağdur olmuştu. Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, evi yanan aileyi ziyaret etmiş ve mağduriyeti bizzat gözleriyle görerek yeni ev sözü vermişti. Sözünün arkasında duran ve hemen harekete geçen Kırıkkale’nin sevilen Milletvekili Halil Öztürk, Kırıkkale Valisi Mehmet Makas’ı ziyaret ederek mağduriyetin giderilmesi için çalışma başlatmıştı. Halil Öztürk’ün girişimleriyle, Kırıkkale Valiliği “Acil Yardım Ödeneği” olarak 600.000 Lira çıkartmış ve yardım kampanyası başlatmıştı.

TEMELİ ATILDI
Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk’ün girişimleri sonuç verirken, “Polis Adem” olarak bilinen engelli vatandaşın yeni evinin temeli atıldı. 120 metrekare alan üzerine 3+1 ev yapmak için temel atılırken, ailenin mutluluğu görmeye değerdi. Kırıkkale’de gariban vatandaşı mağdur bırakmayan Halil Öztürk’e aile ve vatandaşlar minnetlerini dile getirirken duygu dolu anlar yaşadılar. Mahalle sakini bir vatandaş “Allah Halil Öztürk’ten razı olsun. Gelir durumları çok kötüydü bu evi asla yapamazlardı. Yangından sonra viraneye dönen evde yaşamaya devam ederlerdi. Sayın milletvekilimiz söz verdi ve hemen temel atıldı. Hep birlikte gurur duyduk” ifadelerini kullanarak, Halil Öztürk’e teşekkür etti.

Haber Merkezi