GÜNCEL HABERLER

Özbekistan heyeti Kırıkkale’de

Özbekistan Cumhuriyeti’nden gelen heyet, “Yerel Yönetimlerde Stratejik Planlama ve Yerel Yönetimlerin Güçlendirilmesinde Türkiye Modeli Eğitim Programı” kapsamında Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ile bir araya geldiler.

Abone Ol

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı - TİKA iş birliği ile düzenlenen “Yerel Yönetimlerde Stratejik Planlama ve Yerel Yönetimlerin Güçlendirilmesinde Türkiye Modeli Eğitim Programı” kapsamında, Özbekistan Cumhuriyeti’nden gelen ve Özbekistan Mevzuat ve Hukuk Politikası Enstitüsü Baş Araştırmacısı Alimcan Akılov başkanlık ettiği heyet, Kırıkkale Valisi Mehmet Makas’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Valilik Şeref Defteri’nin imzalayan Özbekistan Mevzuat ve Hukuk Politikası Enstitüsü Baş Araştırmacısı Alimcan Akılov, ardından, Vali Mehmet Makas’ı makamında ziyaret etti. Basına kapalı gerçekleştirilen ziyarette bir süre görüşme yapıldı. Daha sonra Vali Makas başkanlığında düzenlenen toplantıda, Özbekistan'da devam eden yerel yönetim reform sürecine katkı sağlamak amacıyla, Özbekistan heyetine Kırıkkale Valiliği ve İl Özel İdaresi faaliyetleri hakkında bilgiler verildi.

Haber: Tuğçe Savaş