MAGAZİN

OnlyFans hesabı olan Türk ünlüler! Türk OnlyFans hesapları!

Son yıllarda popüler hale gelen yetişkin içerikleri paylaşımı yapılan OnlyFans, Türk kullanıcılara da ev sahipliği yapıyor.

Abone Ol

Bazı vatandaşlar ise OnlyFans’te içerik üreten Türk Onlyfans ünlülerini merak ediyor. Biz de sizler için OnlyFans hesabı olan ve burada birbirinden dikkat çekici içerikler üreten Türk OnlyFans içerik üreticilerini bir araya getirdik.

Wettpolly
Twitter’da ‘wettpolly’ kullanıcı adı ile içerikler paylaşan hesabın 44 binden fazla takipçisi bulunuyor. Etkileşim sayısı bir hayli fazla olan Wettpolly, OnlyFans’te de içerik üretiyor.

Gizem Bağdaçiçek
Twitter’da ‘SavageGizem’ kullanıcı adı ile içerikler üreten ve yaklaşık 50 bin takipçisi bulunan Gizem Bağdaçiçek, OnlyFans içerikleri ile dikkat çekiyor.

Alya Vural
Twitter’da ‘zeydcarey’ kullanıcı adı ile içerik üreten Alya Vural’ın 250 bini aşkın takipçisi bulunuyor. Alya Vural, OnlyFans içerikleri de üretiyor.

Merve Taşkın
Magazin haberlerine sık sık konu olan Merve Taşkın, Twitter’da ‘mervetasskin’ kullanıcı adı ile içerikler üretiyor. 100 binden fazla takipçisi bulunan Merve Taşkın, OnlyFans içeriklerinin aynı sıra birçok farklı platformda programlara konuk oluyor. 

Eceniz
Twitter’da ve Instagram’da ‘eceniw’ kullanıcı adı ile içerikler üreten Eceniz, diğerlerine göre içerik üretmeye çok daha yeni başlayan isimlerden biri. İnstagram’da 12 binin üzerinde takipçisi bulunan Eceniz, Twitter’da kısa bir süredir içerik üretiyor.

Damla Özden
Twitter’da ‘damlazdn’ kullanıcı adı ile içerik üreten Damla Özden’in 86 binden fazla takipçisi bulunuyor. Damla Özden birbirinden dikkat çekici içeriklere imza atıyor.

Fraoula
Twitter’da ve İnstagram’da ciddi bir takipçi sayısı bulunan Fraoula, tüm platformlarda yaptığı ilgi çekici içeriklerle, dikkatleri üzerine topluyor.


NOT: Unutulmamalıdır ki, burada paylaşılan hesaplar 18 yaşından büyük, yetişkin bireylere yönelik yayın yapmaktadırlar.

Haber Merkezi