GÜNCEL HABERLER

O ilçede yol sorunu bitti! Belediye Başkanı açıkladı

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde yıllardır devam eden yol sorunu Belediye Başkanı Ahmet Sungur’un talimatı ile tamamlanmak üzere.

Abone Ol

Kırıkkale’nin en büyük ilçesi olan Yahşihan, yıllardır süregelen yol sorununa nihayet çözüm buluyor. Kırıkkale Üniversitesi’ni (KKÜ) sınırları içerisinde barındıran Yahşihan'da, Belediye Başkanı Ahmet Sungur’un seçim öncesinde verdiği sözler doğrultusunda çalışmalar hızla ilerliyor.

Belediye Başkanı Ahmet Sungur, göreve geldiği ilk günden itibaren Yahşihan Belediyesi ekiplerine yol sorununu çözmek için talimat verdi. Ekipler, ilçedeki bozuk yolların yapımı için yoğun bir çalışma başlattı ve bu çalışmaların sonuna yaklaşıldı. Yol yapım çalışmaları sırasında sürekli olarak sahada incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, birim müdürlerinden de düzenli olarak bilgi aldı.

Başkan Sungur, yol yapım çalışmalarının son durumu hakkında yaptığı paylaşımda şunları söyledi: "Göreve gelmemizle Yahşihan'da tozlu, çamurlu ve bozuk yol çilesi bitecek demiştik. İlçemiz genelinde yapımı hızla devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyip bilgiler aldık. Söz verdiğimiz gibi yakın zamanda Yahşihan'da tozlu, çamurlu yollar bitecek. Yol yapım çalışmalarımız Yahşihan genelinde tüm hızıyla devam ediyor. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun”

Haber: Sultan Akburu