GÜNCEL HABERLER

Minik Eymen’in isteğini Belediye Başkanı Önal yerine getirdi

Kırıkkale’de parklarına salıncak isteyen minik Eymen’in isteğini Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal anında talimat vererek isteği yerine getirdi.

Abone Ol

BAŞKAN ÖNAL BUGÜN ESNAFLARLA BULUŞTU

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, şehir merkezinde yürütülen çalışmaların takibinin yanı sıra esnaf ziyaretlerini de ihmal etmiyor. Haftaya Güzeltepe Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde faaliyet gösteren esnafı ziyaret ederek başlayan Başkan Ahmet Önal, esnaflarla sohbet edip, bereketli kazançlar temennisinde bulundu. İstek ve taleplerini dinledi.

TEŞEKKÜRLER AHMET ÖNAL

Esnaf ziyareti sırasında Başkan Ahmet Önal’ın yanına gelen 7 yaşındaki Eymen Kılıç, mevcut parklarına salıncak istedi. Minik Eymen’in istediğini dinleyen Başkan Önal, Park ve Bahçeler Müdürünü telefon ile arayarak talimat verdi. Park Bahçeler müdürlüğü tarafından minik Eymen’in istediği parka salıncak takviyesi yapılacak. Minik Eymen’de Başkan Ahmet Önal’a teşekkür etti.

DAHA GÜZEL BİR KIRIKKALE İÇİN

Başkan Önal, geleceğin teminatı olan gençlere daha güzel bir Kırıkkale bırakmak için gece gündüz çalışmalarına devam ettiklerini söyleyerek, “Minik Eymen’in bizden mevcut parklarına salıncak talebinde bulundu. Bezlerde bu taleplerin ilgili müdürlüğümüze yönlendirdik, talimatımızı verdik. En kısa süre de minik Eymen’imiz salıncağına kavuşacak” dedi. Cadde esnafının da taleplerini dinleyen Başkan Önal, ilgili müdürlüklere vatandaşların istek ve taleplerinin yerine getirilmesi için talimat verdi. Ziyarette Başkan Önal’a Belediye Meclis Üyesi Recep Can Akbıyık ve İl Genel Meclis Üyesi Özgür Kasapoğlu eşlik etti.

Haber: Burak Can