GÜNCEL HABERLER

Milli takımlar, Kırıkkale’ye gelecek!

MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, Kırıkkale’de yapımı devam eden spor kompleksinin inşaatında incelemelerde bulundu.

Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk’ün büyük destekleri ve çabası ile Kırıkkale’ye kazandırılan eserlerden biri olan spor kompleksinde, inşaat çalışmaları devam ediyor. NBA Standartlarına uygun olarak inşa edilen Spor Salonunun birçok uluslararası müsabaka ve turnuvaya ev sahipliği yapması bekleniyor. Milletvekili Öztürk bu kapsamda, beraberinde Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş ve Kırıkkale ASKF Başkanı Sırrı Zengin ile birlikte devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Milletvekili Öztürk inşaat alanında yetkililerden bilgi alırken, işçilere hayırlı işler dileklerinde bulundu. İşçilerle sohbet eden Öztürk emekleriniz için teşekkür ederim dedi.

MHP’li Öztürk, inşaat çalışmaları devam eden spor kompleksinin Avrupa Şampiyonası’nı bile kaldırabilecek standartlarda olduğunu belirtti. 3 bin 500 kişilik kapasiteye sahip olan spor kompleksi, katlanabilir seyyar tribünlerin eklenmesi ile birlikte 7 bin kişilik bir kapasiteye erişebiliyor. ABD Profesyonel Basketbol Ligi NBA sahalarında bulunan zemin ile aynı zemine sahip olacak olan spor kompleksi, bu özellikleri ile birlikte bölgenin en iyi spor kompleksi olmanın yanı sıra, dünya standartlarında bir spor kompleksi haline geliyor. İnşaatın tamamlanması ile birlikte büyük bir açılış töreni ile açılması beklenen spor salonu, salon sporlarında milli takımlarımıza ev sahipliği yapacak.

8 farklı branş için antrenman salonu, basketbol ve voleybol sahaları ile sporcular için ayrıca ısınma salonları olan spor kompleksi, ilerleyen yıllarda A Milli Kadın Voleybol Takımı, A Milli Erkek Basketbol takımlarını ve daha birçok farklı branşta milli takımımızı ağırlamayı hedefliyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kırıkkale Valiliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün yanı sıra MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk’ün büyük katkıları ve yoğun çabaları ile inşaat çalışmaları devam eden spor kompleksi, yeni sporcuların yetişmesinin yanı sıra, Kırıkkale’nin tanınması ve spor alnında çok daha başarılı yerlere gelmesi adına büyük önem arz ediyor.

Haber: Burak Çalışkan