SİYASET HABERLERİ

MHP’li Ulusoy projelerini tanıttı

Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Belediye Başkan adayı Harun Ulusoy, projelerini, Kültür Merkezi’nde yaptığı toplantı ile tanıttı. Ulusoy, toplantıda yaptığı konuşmada, “Çalışma ekibimizin tüm personelini işi bilen, liyakatli insanlardan seçiyoruz. Seçmeye de devam ediyoruz. Bizler halkımıza özellikle genç kardeşlerimizden gelecek projelere her zaman açık olacağız. Her şeyden önce milli, manevi ve kültürel değerlerimize bağlı gençlerimizin yetişmesi bizler için oldukça önemli bir konu. Belediyecilik anlamında gençlerimize yatırım yapmak zorundayız. Göreve geldiğimizde gençlere önem veren Kırıkkale vizyonuyla hizmet vereceğiz inşallah” dedi.

İŞTE HARUN ULUSOY’UN PROJELERİ

“Gençlerimize yönelik alanlar oluşturduk. Belediyecilik bizim işimiz. Milli kültürümüzden ve maneviyatımızdan asla taviz vermeden bu çalışmalarımızı devam ettireceğiz İnşallah. Özellikle, yaşama dokunan projelerimize çocuk, genç, kadın, yaşlı ve engellilere yönelik sosyal projeler gerçekleştireceğiz. Her yeni doğan çocuk için bir fidan dikeceğiz. Bu vesileyle onlara hoş geldin diyeceğiz”

“65 yaş üzeri yaşlılar ve engelli vatandaşlarımızı şebeke suyundan ücretsiz yararlandıracağız. Biliyorsunuz her zaman hem merkezi hükümetin hem yerelde hem sivil toplum kuruluşlarının ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize yardımları var ama biz paket halinde erzak paketi vereceğiz. Ramazan paketi genelde içinde aynı ürünlerin olduğu bir paket oluyor. Biz de istiyoruz ki, ihtiyaç sahibine aylık belli bir miktar yükleyelim. Hemşehrilerimiz markete gitsin, istediği bir markete, canı ne istiyorsa. İster çocuğuna bez alsın, isterse sucuk alsın, ister et alsın. Aklına ne geliyorsa onu alsın istiyoruz”

“Biliyorsunuz bazı okullarımız iki araç değiştirilerek gidilebiliyor. Bu ulaşım sorununu ortadan kaldıracağız. Bu da çok önemli hemşehrilerim. Öğrencilerimize, belediye otobüslerinde yüzde elli indirim uygulayacağız. Bu proje ile birlikte öğrencilerimizin daha ekonomik ve rahat bir şekilde okullarına gidip gelmelerini sağlayacağız. Kısmet olursa meydan başta olmak üzere kalabalık cadde ve sosyal yaşam alanında halkımıza ücretsiz internet hizmeti sunacağız. Kadınlarımız için meslek edindirme kurslarını yaygınlaştırarak kadınlarımıza destek vereceğiz. Yatırım konusunda ciddi projeler hazırladık. İlk etapta çevre mahallelerdeki mevcut altyapı eksikliklerini incelemeye yönelik adımlar atacağız. Yüz günlük eylem planımız hazır” dedi.

Çok sayıda projesini tek tak açıklayan Ulusoy’un projeleri şöyle; altyapı ve üstyapı yatırım projeleri, güneş enerjisi santrali, 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Meydanı, eski valilik alanında otopark ve kültür merkezi projeleri, kavşak projeleri, yaşlı ve kimsesizler yaşam alanı projesi, Kırıkkale Belediyesi Spor Kompleksi projesi, revizyon imar planı ve kentsel dönüşüm projesi, engelsiz mahalle parkları ve sosyal yaşam projesi, meslek edinme kurs merkezi, motor sporları ve drift alanı, mesire alanı prjesi, prestij cadde projesi, Türk Bilgeleri Anıtı projesi, yap unut değil yap koru ve sürdür modeli, bilgi destek merkezi, gençlik meclisi, esnaf meclisi, ücretsiz tohum ve fide desteği, geçici hayvan bakımevi, rehabilitasyon merkezi, hoş geldin bebek projesi, başkan mahallemizde projesi, öpülesi eller projesi, bu şehir hepimizin projesi, kültür sohbetleri projesi, ustalara saygı kültür ve sanat festivali projesi, benim de bir fikrim var projesi, üniversite şehrimizde projesi, yaşlı ve engelli vatandaşlara ücretsiz su projesi, ücretsiz internet projesi, gençler için e-spor tesisi, yeni projelerle en az 1000 kişiye istihdam.

Haber: Burak Can