GÜNCEL HABERLER

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk sözünü tuttu! Polis Adem evine kavuşacak

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, evi yanan ‘Polis Adem’ olarak bilinen vatandaşın yuvasına tekrar kavuşması için verdiği sözü yerine getirdi.

Abone Ol

Kırıkkale'’de Selim Özer Mahallesi 2345. Sokak’ta çıkan yangında, Kırıkkaleliler tarafından Polis Adem olarak tanınan ve Kırıkkale sokaklarında polis kıyafeti giyerek gezmesi ile bilinen Adem isimli vatandaşın evi yanmış ve ev kullanılamaz hale gelmişti.

MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil ÖZTÜRK, 18 Ağustos 2024 tarihinde çıkan yangında evi hasar gören, Polis Adem’i ve ailesini ziyaret etmiş, yaşanan elim hadisenin ardından yanmış evin tadilatı için Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ve Kırıkkaleli yardımsever iş insanları ile irtibata geçerek gerekli yardımların yapılması için ricada bulunmuş ve Polis Adem’in yuvasının tekrar kurulması için tüm gücü ile destek olacağına söz vermişti.

EV İÇİN KAYNAK BULUNDU

Yardım için yoğun çaba ve mesai harcayan Halil Öztürk, dün Vali Bey’le bir araya gelerek konuyla ilgili süreci başlattı. Vali ve Vekilin girişimleriyle Polis Adem’in yanan evi için 600.000 TL’lik acil yardım ödeneği çıkartıldı. Ayrıca Kırıkkale Valiliği de yardım için banka hesabı açacak ve Kırıkkale’mizin simge ismi Polis Adem’in evi eskisinden daha iyi bir şekilde, eşyaları ile birlikte tamamlanacak.

Haber: Burak Can