GÜNCEL HABERLER

Kırıkkaleli özel sporculardan başarı üstüne başarı!

Kırıkkaleli özel sporcular, Aydın’da düzenlenen Özel Sporcular Bocce 2. Bölge Türkiye şampiyonasından, Türkiye şampiyonluğu ile döndü.

Abone Ol

28-29 Eylül 2024 tarihlerinde Aydın’ın Didim ilçesinde, Özel Sporcular Bocce 2. Bölge Türkiye şampiyonası düzelendi. Şampiyonaya katılan Kırıkkaleli sporcular Beyza Yurtoğlu ve Damla Eldivan Down Sendromlular Kadınlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu. Otizm Kadınlarda ise Kırıkkaleli sporculardan Melisa İnan ve Esila İnan Türkiye şampiyonu oldu. Ayrıca, şampiyonaya katılan Kırıkkale takımları, şampiyonanın en centilmen takımları seçildi. Kırıkkaleli özel sporcuların başarıları, hemşehrilerini gururlandırdı.

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas da sporcuları tebrik etti. Konuya ilişkin açıklama yapan Vali Makas, “28-29 Eylül 2024 tarihinde Aydın Didim ilinde düzenlenen Özel Sporcular Bocce 2. Bölge Türkiye şampiyonasında ilimiz Sporcularından Beyza Yurtoğlu, Damla Eldivan Down Sendromlular Kadınlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu olurken, Otizm Kadınlarda ilimiz sporcularından Melisa İnan ve Esila İnan Türkiye Şampiyonu olmuştur. Bocce 2. Bölge Türkiye şampiyonasında takımımız, Türkiye Şampiyonasının en centilmen takımı seçilerek centilmenlik kupası ve altın madalya almaya hak kazanmıştır. Tüm sporcularımızı göstermiş olduğu başarılardan dolayı tebrik ederim.” dedi.

Haber: Burak Çalışkan