SPOR

Kırıkkalegücü’nden iddialara yönelik açıklama!

Abone Ol

Kırıkkalegücü Futbol Kulübü, futbolcu İzzet Bora için 50 bin liralık ödeme yapıldığına dair iddialara ilişkin açıklamada bulundu. Kulüpten yapılan açıklamada, “Bazı sosyal medya hesaplarında kulübümüze yönelik gerçekleri yansıtmayan bilgilerin dolaştığını üzüntüyle görmekteyiz.

Kulübümüz, eski sporcularından İzzet Bora, sezon başında bulunduğu takımdan ayrılarak, kulübümüze gelmek istemiş, ancak kendi oynadığı kulübün kendisinden 50 bin TL talep ettiğini beyan etmiş, biz de bu parayı veremeyeceğimizi söylemiştik. İzzet Bora ise istenen tutarı kendisi ödeyerek kulübümüze geldi. Başarılı olması halinde ilk yarının sonunda profesyonel yapacağımız sözünü vermiş bulunmaktayız. ilk yarı değerlendirme neticesinde İzzet Bora’nın içerisinde bulunduğu bazı amatör ve profesyonel sporcularla yeteri kadar katkıda bulunamayacağı teknik heyet ile görüşülmüş olup yollarımızı ayrılmış bulunmaktayız. Sportif Direktörümüz Hakan İlhan kendisine ve ailesine zaman ayırmadan günün 14 saat kulübümüzle geçirmektedir. Kendisine verilen görevi en iyi şekilde yapmaktadır.”

“Kırıkkalegücü Spor Kulübü olarak taraftar, yönetici, tüm paydaşlarla birlikte birlik ve beraberliği ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde bu tür olayların gündeme gelmesi Kırıkkalegücü Spor Kulübü’ne zarar vermektedir. Göreve ilk geldiğimizde büyük maddi sıkıntı içerisinde olan kulübümüz ilk geldiğimiz gün ile şimdiki durum göz önüne alındığında ne kadar mesafe kat ettiğimiz görülecektir. Transfer yasağı kaldırmış, transfer çalışmaları başlamış, Kepez maçı öncesi bu tür olayların gündeme gelmesi manidardır. Tüm Kırıkkalegücü sevenlerini Kepez maçına davet etmekteyiz. Bu asılsız iddiaları gündeme taşıyan kişi kişiler hakkında hukuki süreç başlatılmış olup, Hiçbir Kırıkkalegücü sevdalısı ilimizin tek profesyonel takımına leke düşüremez saygılarımızla”

Haber: Burak Çalışkan