GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’de unutulmaz gece! Tam bir kültür şöleni yaşandı!

Kırıkkale Belediyesi tarafından, dün akşam Büyük Şehir Parkı’nda düzenlenen Bozlak Gecesi’ne Kırıkkaleli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Abone Ol

BOZLAK GECESİNE BÜYÜK İLGİ 
Kırıkkale Belediyesi, Kırıkkalelileri keyifli bir türkü programıyla buluşturdu. Büyük Şehir Parkı'nda gerçekleşen konserde, türküler ve halaylarla keyifli bir akşam yaşandı. Kırıkkale Belediyesi ile Kırıkkale Sanatçılar ve Müzisyenler Derneği (SAM-DER) ile birlikte düzenlediği Bozlak Gecesi’ne vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın da izlediği konserde Kırıkkaleli mahalli sanatçılar, birbirinden güzel türküleri seslendirildi.

KIRIKKALELİLER GECEDE COŞTU 
Ali Demircan’ın sunuculuğunu yaptığı konserde, Aşık Dede Bulut, Çetin İçten, Barış İçten, Galip Poyraz Kılıçel, Fuat Özok, Müfit Arslan, Ömer Şahin, Çağatay Olgun, Mehmet Erdurucan, Ali Şahin ve Okan Babacan sahne aldı. Kimi zaman ağıt havasındaki türkülerle izleyenleri hüzünlendiren sanatçılar, kimi zaman da söyledikleri neşeli türkülerle binlerce Kırıkkaleliyi coşturdu.

HER ZAMAN YANINIZDA OLMAYA GAYRET EDİYORUZ 
Program başında SAM-DER Başkanı Erol Tombak, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’a plaket takdim etti. Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Önal, “Yapmaya çalıştığımız sadece bir şey var o da sizlere layık olabilmek. Gecemizi gündüzümüze katarak, elimizden geldiği kadar yanınızda olmaya gayret ediyoruz. Bu anlamda kültürel faaliyetler ve etkinlikler çok ama çok kıymetli. Bugün SAM-DER sizlerle beraber. Bir kez daha çok teşekkür ediyorum. İyi eğlenceler diliyorum” dedi. 

Konsere Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Ömer Eldemir, Recep Sefer, CHP İl Başkanı Av. Onur Yüksel Bozdağ, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, dernek ve oda başkanları ile çok sayıda Kırıkkaleli katıldı.  

Haber Merkezi