ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale’de sokak satıcısı uyuşturucu ve para ile yakalandı

Kırıkkale’de polis ekiplerince yapılan çalışmalarda sokak satıcısı uyuşturucu ve uyuşturucu ticaretinden elde ettiği para ile yakalandı. Şüpheli, tutuklandı.

Abone Ol

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde sokak satıcılarının deşifre edilmesi ve yakalanması için çalışma başlattı. Bu kapsamda, uyuşturucu sattığı tespit edilen A.S., yapılan operasyonla yakalandı. Üzerinde yapılan aramada 35 Sentetik Ecza, 1.62 gram Sentetik Kannabinoid ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen bir miktar para ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerini ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli, çıkarıldığı hakimlikte tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz ekiplerince Cumhuriyet Başsavcılığımız koordinesinde sokak satıcılarının tespiti ve yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda; A.S. isimli şahıstan 35 adet Sentetik Ecza, 1.62 gram Sentetik Kannabinoid ve bu maddelerin satışından elde edildiği değerlendirilen bir miktar para ele geçirilmiş olup A.S. isimli şüpheli şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır. Çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam edecektir” denildi.

Haber: Burak Can