GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’de sağlık personeline lojman müjdesi! Başvuruyu kaçırmayın

Kırıkkale Sağlık Müdürlüğü, resmi internet sitesinde sağlık personellerine lojman duyurusunda bulundu.

Abone Ol

Kırıkkale Sağlık Müdürlüğü, resmi internet sitesinde sağlık personellerine lojman duyurusunda bulundu.  Kırıkkale’ye bağlı ilçe ve köylerde boş olan lojmanlarda 11 daire için yapılan duyuruya göre başvurular 1 Kasım ile 31 Aralık 2024 tarihleri arasında İl Sağlık Müdürlüğüne yapılacak. Sağlık Müdürlüğünden yapılan duyuruda; “Müdürlüğümüze bağlı ilimiz genelinde boş bulunan kamu konutlarının tahsisi yapılacaktır. Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan "Taşra Teşkilatı Konut Tahsisi” konulu 2024/4 sayılı Genelge ve 2946 sayılı “Kamu Konutları Yönetmeliği” hükümleri doğrultusunda İl Sağlık Müdürlüğümüz bünyesinde hizmet veren sağlık kuruluşlarında görevli tüm personelimiz başvuruda bulunabileceklerdir”

“Konut talepleri, Kamu Konutları Yönetmenliğinde belirtilen Kamu Konutları Tahsis Talep Beyannamesi doldurularak; her yıl 01 Kasım ile 31 Aralık tarihleri arasında İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanlığına yapılacak olup, başvuruda istenen evraklar aşağı belirtilmiştir. Lojman talep dilekçesi, Kamu Konutları Tahsis Talep Beyannamesi (kurum amiriniz tarafından onaylı), Mal Bildirim Beyan Formu, (imzalı) Eşi ve varsa birlikte oturacağı kişilerin maaş bordro dökümleri, Personelin ve lojmanda beraber oturacağı aile fertlerinin nüfus cüzdan suretleri veya ilgili kurumdan onaylı vukuatlı nüfus cüzdanı örneği, Aile Yardım Bildirimi Formu (kurum amiriniz tarafından onaylı), Kadro ve görev yerini, hizmet süresini, disiplin cezası alıp almadığını ve lojmandan yararlanıp yararlanmadığını gösterir Ek-4 belge (onaylı)”

“Not: Hak sahibinin başvurusu olmaması halinde diğer personellere tahsisi, şartlı olmak kaydıyla değerlendirilecektir. Başvuruda bulunanlar vermiş olduğu evraklardaki beyanlarından sorumludur. Şartlı tahsise haiz bir lojmana, hak sahibi bir personelden başvuru geldiği takdirde lojman tahsis edilen personel 15 (on beş) gün içerisinde lojmanı boşaltmak zorundadır. Şartlı tahsis olarak lojman talep edenler başvuru dilekçelerinde şartlı olarak istediklerini beyan etmek zorundadırlar” ifadeleri kullanıldı.

Haber: Çağlar Atmaca