GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’de mutlu son! Kent Lokantası açılıyor

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın sosyal belediyecilik projelerinden olan ‘Kent Lokantası’nda çalışmalar sona erdi. Kent Lokantası yarın (16 Eylül Pazartesi) açılıyor.

Abone Ol

Ekonomik kriz ve enflasyonunun arttığı bu günlerde, Kırıkkale Belediyesi halkçı projelerinden ikincisini gerçekleştiriyor. Ankara Caddesi’nde hizmet verecek olan ‘Kent Lokantası’ için ekipler çalışmalarına devam ediyor. Günde yüzlerce kişiye yemek verilmesi planlanan ‘Kent Lokantası, yarın 16 Eylül Pazartesi açılıyor.

4 ÇEŞİT YEMEK 60 TL

Kent Lokantası’nda 4 çeşit yemeği 60 TL’ye satışa sunacaklarını söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Eldemir, “3 katlı lokantamızda 60 kişi aynı anda yemek yiyebilecek. Pazar günleri hariç saat 12.00 – 15.00 arasında hizmet vereceğiz” demişti.

Müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyuran Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, “Sosyal belediyecilik anlayışımızla yeni bir hizmeti daha hayata geçiriyoruz! Kent Lokantası olarak sizlere lezzetli ve ev sıcaklığında yemekler sunmak için kapılarımızı açıyoruz!  Uygun fiyatlarla kaliteli ve nefis tatlar için bekliyoruz. Pazartesi 12:00'de görüşmek üzere!” dedi.

Haber: Burak Can