ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale’de bir evde 4 bin 217 uyuşturucu hap ele geçirildi

Kırıkkale’de bir evde yapılan aramada 4 bin 217 uyuşturucu hap, 2 tüfek ve 4 fişek ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı.

Abone Ol

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde sokak satıcılarının tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Bu kapsamda uyuşturucu sattığı tespit edilen B.B.’nin evinde yapılan aramada 4 bin 217 uyuşturucu hap, 2 tüfek ve 4 fişek ele geçirilirken, şüpheli yakalandı. Gözaltına alınan B.B.’nin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz ekiplerince Cumhuriyet Başsavcılığımız koordinesinde sokak satıcılarının tespiti ve yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda; B.B. isimli şahsın ikametinde yapılan arama sonucunda; 4.217 adet Sentetik Ecza, 2 adet tüfek, 4 adet fişek ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıs hakkında gerekli yasal işlemler yapılmak üzere gözaltına alınmıştır. Çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam edecektir” denildi.

Haber: Burak Can