EĞİTİM

Kırıkkale’de Bilim Merkezi, ilçedeki öğrencilerin ayağına gitti

Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi, Çerikli, Çelebi ve Sulakyurt ilçelerindeki okullara giderek öğrencilerin merkezdeki aletlerle buluşmasını sağladı.

Abone Ol

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın talimatı ile Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi, merkeze gelemeyen öğrencilerin ayağına gidiyor. Bu kapsamda Bilim Merkezi çalışanları, bazı ekipmanlarla Çerikli, Çelebi ve Sulakyurt ilçelerindeki okulları ziyaret etti. Ziyarette öğrencilerle ekipmanları bir araya getiren çalışanlar, öğrencilere eğitim vererek, bazı materyallerle çeşitli işler yaptı.

Konu hakkında Kırıkkale Belediyesi’nden yapılan paylaşımda, “Onlar Gelemedi! Biz Gittik. Başkanımız Ahmet Önal'ın talimatıyla, Bilim Merkezimiz; şehir merkezine uzak olan Çerikli, Çelebi ve Sulakyurt ilçesindeki okulları ziyaret etti. Öğrencilere bilimsel etkinlikler düzenleyen ekibimiz, yanlarında götürdükleri deney tüpleri, teleskoplar ve çeşitli materyallerle bilim aşkını çocuklarımıza aşıladılar. Okul bahçelerinde oluşturulan eğlenceli öğrenme ortamlarında, yaklaşık 600 geleceğin bilim insanı öğrencilerimize ilham verdik” denildi.

Haber: Burak Can