GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale'de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu spor müsabakalarıyla kutlandı

Kırıkkale’de Gençlik ve Spor il Müdürlüğü, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle Güreş, Judo, Halter, Taekwondo, Softbol ve Bocce müsabakaları düzenledi.

Abone Ol

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yılı dolayısıyla Kırıkkale’de, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen spor müsabakaları büyük ilgi gördü. Başpınar Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen organizasyonda Güreş, Judo, Halter, Taekwondo, Softbol ve Bocce branşlarında çekişmeli mücadelelere sahne oldu.

Sporseverlerin yoğun katılım gösterdiği etkinliklerde, farklı yaş gruplarından sporcuların kıyasıya rekabeti izleyicilerden büyük alkış aldı. Müsabakalar sonunda dereceye giren sporcu ve takımlara madalya ve ödüller takdim edildi. Sporcuların zafer coşkusunu spor yoluyla kutlaması, 30 Ağustos’un anlam ve önemine dikkat çekti.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda, "30 Ağustos Zafer Bayramı, Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzde coşkuyla kutlandı. Başpınar Spor Kompleksi'nde düzenlenen müsabakalarda dereceye giren sporcularımıza ödülleri takdim edildi" ifadelerini kullandı. Paylaşımda, müsabakalara katılan tüm sporculara teşekkür edilerek milli bayramın ruhunun sporla birleşmesinin önemine vurgu yapıldı.

Haber: Burak Can