ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale’de 22 litre sahte içki, 15 litre etil alkol ve alkol yapım kiti ele geçirildi

Kırıkkale’de kaçakçılıkla mücadele kapsamında iki evde yapılan aramada 22 litre sahte içki, 15 litre etil alkol ve 19 alkol yapım kiti ele geçirilirken, 2 şüpheli yakalandı.

Abone Ol

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde kaçakçılıkla mücadele kapsamında çalışma başlattı. Bu kapsamda S.Y. ve N.K.’nin evlerinde yapılan aramada 22 litre sahte içki, 15 litre etil alkol ve 19 alkol yapım kiti ele geçirilirken, 2 şüpheli yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında yasal işlem başlatıldı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz ekiplerince Cumhuriyet Başsavcılığımız koordinesinde 5607 SKM suçunu önlemeye yönelik olarak yapılan çalışmalar kapsamında; S.Y. ve N.K. isimli şüpheli şahısların ikametlerinde yapılan aramada; 22 litre Alkollü İçki, 15 litre Etil Alkol, 19 adet Alkol Yapım Kiti⁠ ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıslar hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmıştır. Çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam edecektir” denildi.

Haber: Burak Can