ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale’de 2 torbacı sentetik hap ve para ile yakalandı

Kırıkkale’de torbacılara yönelik yapılan çalışmalarda 154 sentetik hap ve 3 bin 800 lira para ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Abone Ol

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcılarının tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Bu kapsamda belirlenen adreslerde arama yapan ekipler, 154 Sentetik hap ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 3 bin 800 lira ele geçirirken, E.E. ve A.B. yakalandı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz ekiplerince Cumhuriyet Başsavcılığımız koordinesinde sokak satıcılarının tespiti ve yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda; 154 adet Sentetik Ecza Maddesi ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 3.800 TL ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili olarak 4 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatılmış olup, E.E. ve A.B. isimli şüpheli şahıslar gözaltına alınmıştır. Çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam edecektir” denildi.

Haber: Burak Can