GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale’de 10 yıllık sorun bitiyor! Başkan Önal müjdeyi verdi

Kırıkkale’de yaklaşık 10 yıldır yaşanan su sorunu ortadan kalkıyor. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, yeni içme suyu hattının depoya bağlantısının gerçekleştiğinin müjdesini verdi.

Abone Ol

Kırıkkale’de yaklaşık 10 yıldır yaşanan su sorunu sona eriyor. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın seçildiği günden itibaren yaptığı çalışmalar sonucu Sanayi Mahallesi’nin içme suyu sorununu ortadan kaldırıyor. Şebeke hatlarının yenilenme çalışmalarına Aşağı Mahmutlar ve Çullu Mahallesinde başlayan Kırıkkale Belediyesi ekipleri, son olarak Sanayi Mahallesinde çalışmalarını sürdürüyordu.

Sanayi Mahallesinde şebeke yenileme çalışmasının tamamlandığı müjdesini Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal verdi. Önal, Sanayi Mahallesi’nde yenilenen şebeke hattı depoya bağlantısı yapıldı. Başkan Önal yaptığı açıklamada, “Şebeke hatlarını etap etap yeniliyoruz. Aşağımahmutlar ve Çullu Mahallelerimizden sonra Sanayi Mahallemizde de yetersiz kalan içme suyu şebekesini modern hatlarla yenileyerek su iletimini güçlendirdik. Yenilenen hattımızın depoya olan bağlantısını ekiplerimiz gece geç saatlerde de gerçekleştirdi” dedi.

Haber: Burak Can