GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Veteriner Hekimler Odası Başkanı Leblebicier oldu

Kırıkkale’de tek liste olarak girilen Veteriner Hekimler Odası Başkanlığına Veteriner Hekim Abdullah Leblebicier seçildi.

Abone Ol

Kırıkkale Veteriner Hekimler Odası 1. Genel kurulu büyük bir heyecan içende gerçekleştirildi. Genel Kurul Çoğunluğun sağlanması ile 21-22 Eylül tarihlerinde Kırıkkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Toplantı salonunda yapılan genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Açılış konuşlarının ardından seçilen divanın oluşturulmasının ardından Kırıkkale Veteriner Hekimler Odası Başkanı Seçildi. Tek liste olarak girilen seçimde, Veteriner Hekim Abdullah Leblebicier başkan seçildi.

Seçim sonucunda Veteriner Hekim Abdullah Leblebicier, yaptığı konuşmada, “Bizi bu kutsal mesleğe hizmet etmeye layık gören tüm meslektaşlarıma, Genel kurulumuza katilim sağlayan TVHB yüksek haysiyet divanı sekreteri Prof.Dr.Hüsamettin Ekici ve Yozgat Veteriner Hekimler Odası Başkanı Faruk Anteplıoğlu’a teşekkür ediyorum. Kırıkkale’mizde faaliyet gösteren tüm meslektaşlarımızla birlikte Hekimlik mesleğini ekip ve fayda odaklı bir çalışma ruhuyla daha iyi yerlere taşıyacağız” dedi.

Haber: Tuğçe Savaş