GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Valisi Makas, Şehitlerin emanetlerini unutmadı

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ve eşi Elif Makas, Şehitlerin emaneti olan aileleri ziyaret ederek, istek ve taleplerini dinledi.

Abone Ol

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ve eşi Elif Makas, şehit aileleri ziyaretleri kapsamında Şehit Mühendis Mikail Isısu'nun ve Şehit İtfaiye Eri Hasan Şahiner'in ailelerini ziyaret etti. Bu anlamlı ziyaretlerde şehitlerin ailelerine moral ve destek vermek amacıyla bir araya gelen Vali Makas ve eşi, ailelerin taleplerini dinleyerek onlara her zaman yanlarında olduklarını belirttiler.

Vali Makas, ziyaretler sırasında yaptığı konuşmada, "Şehitlerimizin aileleri, bizler için çok kıymetlidir. Onların istek ve taleplerini dinlemek, dertlerine ortak olmak bizim görevimizdir. Bu vesileyle şehitlerimizin emaneti olan ailelerinin her zaman yanlarında olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum" dedi.

Şehit aileleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Vali Makas ve eşine teşekkür ettiler. Bu ziyaretlerin kendileri için büyük bir moral kaynağı olduğunu belirten aileler, devletin ve milletin kendilerini unutmadığını görmekten mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Vali Makas ve eşi Elif Makas, şehit ailelerine sabır ve metanet dileyerek, her zaman kapılarının açık olduğunu ve ihtiyaç duyduklarında kendilerine ulaşabileceklerini belirttiler. Bu ziyaretler, şehit ailelerine verilen değeri ve önemi bir kez daha gözler önüne serdi.

Haber: Burak Can