Kırıkkale

Kırıkkale Futbol Kulübü ikinci kampına başladı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kırıkkale Futbol Kulübü, 2. Etap Afyonkarahisar kampına başladı.

Abone Ol

8 EYLÜL’DE KENDİ EVİNDE MAÇA ÇIKACAK 
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 4. Grupta mücadele edecek olan Kırıkkale Futbol Kulübü, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü ismi ile logosunu değiştiren kırmızı lacivertliler, Afyonkarahisar’da ikinci etap kampına başladı. Yeni yapılan iç ve dış transferle kadrosunu güçlendiren Kırıkkale Futbol Kulübü, 8 Eylül’de kendi evinde sezonun ilk maçına çıkacak. 

ŞAMPİYONLUK İÇİN SAHAYA ÇIKACAKLAR 
Afyonkarahisar’da ikinci kamp etabında olan Kırıkkale FK, 23 oyuncu, 3 kaleci olmak üzere toplamda 26 oyuncusu ile çalışmalarını sürdürüyor. Morallerin ve motivasyonun yüksek olduğu takım, ikinci etap kampını da en iyi şekilde değerlendirerek sezona sıkı başlamak istiyor. ‘Şampiyonluk’ parolasıyla yola çıkan Kırıkkale FK, sezona adeta bomba gibi hazırlanıyor. Kulüp Başkanı Adnan Duman, yeni yönetim ve Ercümend Coşkundere’nin önderliğinde oyuncularda şampiyonluk için sahada mücadele verecek. 

ALIŞMA SÜRECİNİ ATLATTILAR 
8 Eylül 2024 Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Büyükçekmece Tepecik Spor’u konuk edecek olan kırmızı lacivertlilerin hocası Coşkundere, kamp sürecini değerlendirdi. İkinci etap kampına yeni başladıklarını belirten Coşkundere, “Şuanda gözlemlediğimiz kadar takım iyi gidiyor. Oyuncular kendilerine alışma sürecini atlattı ve önemli bir motivasyon sağladı. Oyuncular gayet istekliler. Verilen işleri yapmak için çok çaba gösteriyorlar. Arzuları var. Bizde bu dönem tabi ki yüklemeler yapıyoruz” şeklinde konuştu. 

YOLUN SONUNDA ŞAMPİYONLUK GÖRÜYORUZ 
Coşkundere, “Yorgunluklar olacak ama en güzel şey şuana kadar ciddi bir sakatlığımız olmadı. Cumartesi günü bir hazırlık maçımız var. Pazar günü rejenerasyon yapıp 1. kamp dönemini bitireceğiz. Bu süreci doğru değerlendirip, hem kontenjan oyuncularını hem transferleri doğru bir planlama yaparak güçlü bir Kırıkkalespor kurmak istiyoruz.  Bu yolun sonunda inşallah bizler şampiyonluk görüyoruz” dedi.

Haber: Burak Çalışkan