SPOR

Kırıkkale FK’da hedef galibiyet

Nesine 3 lig 4 grupta şampiyonluğun iki favorisi Kırıkkale FK ile Akedaş Epsaş Kahramanmaraş İstiklal Spor yarın karşı karşıya geliyor. Kırıkkale FK karşılaşmaya mutlak galibiyet paralosı ile çıkacak

Abone Ol

Nesine 3 Lig 4 Grupta mücadele veren ve ligde şampiyonluğun favorisi olarak gösterilen iki takım Kırıkkale FK ve Akedaş Epsaş Kahramanmaraş İstiklal Spor yarın karşı karşıya gelecek. Her iki takımda ilk iki haftayı galibiyetle tamamlayarak 6 puanda bulunuyor. Sonucu merakla beklenen karşılaşma öncesi hazırlıklarına devam eden Kırıkkale FK, kendi evinde ve seyircisi önünde mutlak galibiyet parolası ile karşılaşmaya çıkacak.

Akedaş Epsaş Kahramanmaraş İstiklal Spor hazırlıklarına devam eden Kırıkkale FK’de ligde alınan iki galibiyet ve Ziraat Türkiye Kupası’nda deplasmanda alınan galibiyetin ardından moraller yüksek. Antrenmanda futbolcuların hevesli ve yüzlerinin gülmesi Kırıkkale FK taraftarlarını mutlu ederken, taraftarların Başpınar Stadyumunda tribünleri doldurması bekleniyor.

Kırıkkale FK ile Akedaş Epsaş Kahramanmaraş İstiklal Spor arasında oynanacak Nesine 3 lig 4 grup mücadelesi 22 Eylül Pazar günü (yarın) Başpınar Stadyumunda saat 16:00’da başlayacak. Kırıkkale FK ile Akedaş Epsaş Kahramanmaraş İstiklal Spor karşılaşmasını İstanbul Bölgesinden Klasman Hakemi Seyfettin Alper Yılmaz yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemleri ise İstanbul Bölgesinden Klasman Yardımcı hakem Eray Pınar ile İstanbul Bölgesinden Klasman Yardımcı Hakem Ertuğrul Konak yapacak. Dördüncü hakem ise İstanbul Bölgesel hakemi Fikret Hakan Abay oldu.

Haber: Burak Can