Kırıkkale

Kırıkkale FK, Ziraat Türkiye Kupasında tur atladı

Ziraat Türkiye Kupası 1 turunda Çankırı FK ile karşılaşan Kırıkkale FK, son Osman Arslantaş’ın attığı gollerle 2-1 galip gelerek bir üst tura yükseldi.

Abone Ol

Çankırı FK ile Kırıkkale FK, Ziraat Türkiye Kupası 1 tur karşılaşmasında Çankırı Atatürk Stadyumunda karşı karşıya geliyor. Karşılaşmanın başlama vuruşu ile birlikte etkili bir oyun sergileyen Kırıkkale FK, karşılaşmanın 7’nci dakikasında Osman Arslantaş ile öne geçti. Golün ardından farkı ikiye çıkarmak için ataklar geliştiren Kırıkkale FK, savunmanın arkasına atılan toplarla gol aradı. Karşılaşmanın 29’uncu dakikasında İsmail Çetin, yaptığı hareket ile hakem Buğrahan Dilkan İnanır tarafından kırmızı kart gördü. Karşılaşmanın 45+2’nci dakikasında Canberk Özçakır durumu eşitleyen golü attı. İlk yarısında başka gol olmazken, her iki takımda devre arasına beraberlikle girdi. 1-1

İkinci yarıya etkili başlayan Kırıkkale FK, karşılaşmanın 54’üncü dakikasında Burak Başkaya ile yakaladığı önemli pozisyonu değerlendiremedi. İkinci yarıda büyük üstünlük kuran Kırıkkale FK, aradığı ikinci golü bir türlü bulamadı. Karşılaşmanın normal süresine en az 5 dakika ilave edildi. Karşılaşmanın 90+4’üncü dakikasında sağ kanattan ceza sahası içine açılan ortaya sert ve düzgün kafa vuruşu yapan Osman Arslantaş, kendisinin ve takımının ikinci golünü attı (1-2). Normal süresinde başka gol olmazken, Kırıkkale FK, 2-1 ile bir üst tura yükseldi.

Haber: Burak Can