GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Önal’dan minik öğrencilere ziyaret

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, anaokulunu ziyaret ederek, minik öğrencilerle bir araya geldi. Önal, minik öğrencilerle bir süre sohbet ederek, onlara hediye verdi.

Abone Ol

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Belediye Başkanı Önal, Kırıkkale Hacı Hacer Mıstaçoğlu Kızılay Anadokulu'nu ziyaret etti. İlk olarak Okul Müdürü ile bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Önal, daha sonra öğrencileri sınıflarda ziyaret etti. Minik öğrencilerin etkinliklerine katılan Belediye Başkanı Önal, öğrencilerle sohbet ettikten sonra onlara hediye verdi.

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Kırıkkale Hacı Hacer Mıstaçoğlu Kızılay Anadokulu'nu ziyareti ile ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımında, “Kırıkkale Hacı Hacer Mıstaçoğlu Kızılay Anadokulu'nu ziyaret ettik. Minik öğrencilerle sohbet ettik, günün yorgunluğunu yavrularımızın neşeleri ile attık. Çocuklarımızın en iyi eğitimleri almalarını ve ülkemize hayırlı birer yurttaş olmalarını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Haber: Burak Çalışkan