GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Önal talimat verdi! O park yenileniyor

Kırıkkale merkezindeki mahallelerde incelemelerine devam eden Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Çalılıöz Mahallesini gezerek, talimatlar verdi.

Abone Ol

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, mahallelerdeki incelemelerine hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Çalılıöz Mahallesinde bulunan Başkan Önal, Atatürk Bulvarı üzerindeki parkta oluşan yıpranmaları tespit ederek parkın yenilenmesi için talimat verdi. İncelemeler sırasında mahalle sakinleriyle de bir araya gelen Başkan Önal, vatandaşların talep ve isteklerini dinledi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen sohbetlerde, mahalle sakinlerinin sorunlarını ve beklentilerini not alan Önal, bu taleplerin en kısa sürede yerine getirileceğini belirtti.

Başkan Önal, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "Çalılıöz Mahallemizde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Hemşehrilerimizle sıcak bir sohbet gerçekleştirdik, taleplerini dinledik, en kısa zamanda talepleri yerine getireceğiz" ifadelerini kullandı. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal'ın mahalle ziyaretleri, vatandaşların memnuniyetiyle karşılanırken, belediyenin halkla olan bağlarını güçlendirme ve sorunlara yerinde çözüm bulma amacı taşıyor.

Haber: Burak Can