GÜNCEL HABERLER

Kalecik Kavşağı, festival öncesi korku yaratıyor

Kırıkkale ve çevre illerden yoğun talep beklenen, Kalecik Karası üzüm Festivali öncesi, son yılarda büyük ve ölümcül kazaların yaşandığı Kalecik Kavşağı korku yaratıyor.

Abone Ol

Cuma günü başlayacak ve 3 gün sürecek olan Kalecik Karası Üzüm Festivali’nde Mustafa Taş, Hamza Gündoğmuş, Ebru Yaşar, Melek Mosso ve İbocan sahne alacak. Özellikle hafta sonu düzenlenecek olan Ebru Yaşar ve Melek Mosso konserlerine Kırıkkale’den ve çevre illerden ziyaretçi akını olacağı bekleniyor. Yoğun talebin beklendiği festival öncesi Kırıkkale-Ankara kara yolunda bulunan, son yıllarda büyük ve ölümlü kazaların yaşandığı Kalecik Kavşağı’nda da araç yoğunluğu yaşanacak.

Kalecik Karası Üzüm Festivali’ne gelecek olan vatandaşlar, son yıllarda büyük ve ölümlü kazaların meydana geldiği Kalecik Kavşağı konusunda korku yaşadıklarını belirtirken, kamuoyunda ise Kalecik Kavşağı’nda tedbir alınıp alınmayacağı merak konusu oldu. Özellikle kara yolu üzerindeki organize Sanayi Bölesi önündeki ve Kalecik Kavşağındaki trafik ışıklarının festivali süresince 24 saat aktif olması gerektiği düşünülürken, hem Ankara istikameti hem de Kırıkkale istikametinden gelen yoğunluk nedeniyle Kalecik Kavşağı’nda büyük bir araç trafiği bekleniyor.

Haber Merkezi