Kırıkkale

İYİ Parti’de görev değişikliği!

Yavuz Kuzucu, İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı görevinden istifa etti. Yerine Tolga Tanrıverdi atandı.

Abone Ol

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Yavuz Kuzucu, görevinden istifa etti. Kuzucu’nun istifası sonrası, 2023 Genel Seçimlerinde İYİ Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı olan Tolga Tanrıverdi atandı. Tanrıverdi’nin mazbatası genel merkez tarafından verildi.

İstifası sonrası konuşan Yavuz Kuzu; “Değerli hemşehrilerim, kıymetli dava arkadaşlarım İYİ Parti Genel Merkezinde görevlendirilmiş olmam nedeniyle bugün itibariyle İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. İYİ Partimizin kurulduğu günden itibaren gurur ve onurla görev yaptığım  Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığım ve Kırıkkale İl Başkanlığım dönemimde destek olan tüm üyelerimize, birlikte görev yaptığımız il, ilçe başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, bize destek veren tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim. Ayrıca şahsıma verdiği desteği her zaman hissettiğim Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu’na, Teşkilat Başkanımız Sayın Hasan Toktaş’a ve tüm genel merkez yöneticilerimize teşekkür ederim. İstifa etmem nedeniyle İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığına atanan Sayın Tolga Tanrıverdi’ye başarılar dilerim. İYİ Partimizin Kırıkkale’de başarılı olması için kendisine her türlü desteği vereceğimi belirtmek isterim. Tüm teşkilat mensuplarımızla beraber daha iyi bir Türkiye, daha iyi bir Kırıkkale için mücadelemi ilk günkü heyecanımla devam ettireceğim. İYİ’lerin güneşi parlamaya devam edecektir.” dedi.

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı görevine getirilmesinin ardından konuşan Tolga Tanrıverdi, “Kırıkkale’de İYİ Parti’yi çok daha güzel yerlere taşımak, Kırıkkale’de daha başarılı olmasını sağlamak için gece, gündüz demeden var gücümüzle çalışacağız. Bizden önce bu koltukta bulunan başkanlarıma, yaptıkları çalışmalardan, verdikleri hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederim.”

Haber: Burak Çalışkan