ASAYİŞ HABERLERİ

Firari dolandırıcı Kırıkkale’de yakalandı

Kırıkkale’de  "Bilişim Sistemlerinin, Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Nitelikli Dolandırıcılık" suçundan 3 yıl 4 ay hapis cezası bulunan cezaevi firarisi A.B. yakalandı.

Abone Ol

İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Siber Suçlarla Mücadele ile kapsamında çalışma başlattı. Bu kapsamda "Bilişim Sistemlerinin, Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Nitelikli Dolandırıcılık" suçundan 3 yıl 4 ay hapis cezası bulunan ve cezaevi firarisi A.B. yakalandı. Gözaltına alınan firari hükümlü, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz ekiplerince yapılan çalışmalarda; "Bilişim Sistemlerinin, Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Nitelikli Dolandırıcılık" suçundan hakkında 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve cezaevi firarisi olarak aranan A.B. isimli şüpheli şahıs ekiplerimizce yakalanarak gerekli yasal işlemler yapılmıştır. Çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam edecektir” denildi.

Haber: Burak Can