GÜNCEL HABERLER

Daire başkanı olan Murat Ağırtaş Kırıkkale’de ki görevine veda etti

Kırıkkale Sağlık Müdürü iken, Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Aile Hekimliği Uygulama ve Geliştirme Dairesi Başkanı olarak atanan Murat Ağırtaş, görevine veda etti

Abone Ol

İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş’ın Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Aile Hekimliği Uygulama ve Geliştirme Dairesi Başkanı olarak atanması nedeniyle sağlık müdürlüğü il yöneticileri tarafından uğurlama töreni yapıldı. İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Adem Yeni öncülüğünde gerçekleştirilen törende Yeni, Ağırtaş’a bu zamana kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Kırıkkale’den ayrılmadan önce son kez İl Sağlık Müdürü olarak tüm sağlık yöneticileri ile bir araya gelen Dr. Murat Ağırtaş, 2019 yılından itibaren ekipçe güzel çalışmalar yaptıklarını, koordineli ve istişareli bir şekilde kentin sağlık durumunu yükselttiklerini belirterek “Kırıkkale’de güzel bir ekiple çalıştım. Pandemi sürecini beraber çalışarak geçirdik. Türkiye’de süreci en az zararla atlatan illerden biri olduk.  Kariyerim açısından sizlerle çalışmak şerefine nail oldum. Gönlüm ve kapım her zaman sizlere açıktır” dedi. İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Adem Yeni ise yeni görev yerinin hayırlı ve uğurlu olması temennisi ile Dr. Murat Ağırtaş’a yöneticiler adına buket takdim etti.

Haber: Sultan Akburu