GÜNCEL HABERLER

Balışeyh’te Uysal Altındağ Parkı açıldı

Balışeyh’te ilçesinden düzenlenen Şeyh Edebali Kültür Şenlikleri kapsamında, Uysal Altındağ Parkı açıldı.

Abone Ol

Balışeyh Şeyh Edebali Kültür Şenlikleri kapsamında, ilçe merkezine inşa edilen ve masrafları Balışeyh Belediyesi tarafından karşılanan Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Uysal Altındağ adına yapılan park, görkemli bir törenle hizmete açıldı. Açılışa Uysal Altındağ’ı temsilen, Genel Başkan Yardımcısı Mürsel Öcal katıldı. Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen ve İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Ceylan, Mürsel Öcal ile birlikte açılışı gerçekleştirdi.

Açılış töreninde konuşan Mürsel Öcal, “Genel Başkanımız Uysal Altındağ’ın isminin bu anlamlı parkta yaşatılmasından büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Bu park, Türk Metal Sendikası'nın sadece işçilerine değil, topluma katkı sağlayan her yerde var!” dedi.

Belediye Başkanı Hilmi Şen ise, “Böylesine önemli bir projeyi hayata geçirmenin ve ilçemize yeni bir sosyal alan kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türk Metal Sendikası’na ve emeği geçen herkese teşekkür ederim,” diye konuştu.

Park açılışının ardından, merhum eski Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Mustafa Özbek’in anısına yapılan hayrat da halkın hizmetine sunuldu. Bu hayrat, Mustafa Özbek’in sendikacılıkta bıraktığı mirasa saygı niteliği taşıyor.

Haber Merkezi