GÜNCEL HABERLER

Aygün ve Sümer ailelerinin mutlu günü

Kırıkkale sağlık camiasının yakından tanıdığı Alpay-Çiğdem Aygün’ün kızları Avukat İlayda ile Nesrin-Hikmet Sümer’in oğulları Avukat Emir Sümer dünya evine girdi.

Abone Ol

RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Kırıkkale sağlık camiasının yakından tanıdığı Yüksek İhtisas Hastanesi Personellerinden Alpay-Çiğdem Aygün’ün kızları Av. İlayda ile Nesrin Hikmet Sümer’in oğulları Av. Emir Sümer düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdiler. Renkli görüntülerin oluştuğu düğünde, genç çiftler ömür boyu sürecek olan mutluluğa yelken açtılar.

MUTLU GÜNLERİNDE YALNIZ BIRAKMADILAR

Alpay-Çiğdem Aygün’ün kızları Av. İlayda ile Nesrin Hikmet Sümer’in oğulları Av. Emir Sümer, Çırağan Düğün salonunda düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Düğün törenine katılan çok sayıda davetli çiftin mutluluğuna ortak oldu. Sevenleri ve dostları Aygün ve Sümer ailesini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

HATIRA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER

Renkli görüntülerin oluştuğu düğünde, genç çiftler ömür boyu sürecek olan mutluluğa yelken açtılar. Genç çiftin nikâhının kıyılmasının ardından katılanlar, genç çiftçe ömür boyu mutluluk temennisinde bulunarak, günün anısına her iki aile genç çiftlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.  Bizlerde www.mansetgazetesi.net ailesi olarak İlayda ve Emir Sümer çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.

Haber: Burak Can