GÜNCEL HABERLER

ASKF Başkanı Zengin; Gençleri kötü alışkanlıklardan korumak için proje üretiyoruz

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Kırıkkale Başkanı Sırrı Zengin, yönetimi ile spor kulübü başkanları ve spor il temsilcileri, Kırıkkale Valisi Mehmet Makas’ı ziyaret etti.

Abone Ol

“KURUM VE KURULUŞLARLA İŞ BİRLİĞİ İÇERİSİNDEYİZ”

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Kırıkkale Başkanı Sırrı Zengin, yönetimi ile spor kulübü başkanları ve spor il temsilcileri, Kırıkkale Valisi Mehmet Makas’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette AKSF Başkanı Zengin, ASKF’nin çalışmaları ve kentteki spor faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Kentte gençlerin zararlı alışkanlıklardan korumak için kurum ve kuruluşlarla iş birliği içerisinde projeler ürettiklerini belirten Zengin, tüm branşlarda sporcu yetişmesi için çalışmalara devam edildiğini söyledi. Zengin ayrıca, Vali Makas’a spora verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

SPOR ÖNEMLİ BİR ROL OYNUYOR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, sporun insan sağlığı açısından önemli olduğunu ve özellikle gençlerin kötü alışkanlıklardan korumak için çok önemli bir faaliyet olduğunu belirtti. Bu kapsamda Vali Makas, ASKF Başkanı Zengin ile spor kulüpleri başkanları ve spor il temsilcilerine verdikleri emeklerden dolayı teşekkür etti.

VALİMİZ HEP YANIMIZDA

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas'a teşekkür eden Başkan Zengin "Valimiz Kırıkkale'nin onca sorunu ile ilgilenirken sağ olsun sporu da ihmal etmiyor. Bütün etkinliklerimizde maddi manevi desteklerini üzerimizden eksik etmiyor. Çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak durması ve spora yönelmesi için büyük emek ve efor sarf ediyor. Kurumlarla irtibatta kalmamızı sağlayıp, saha çalışmalarımıza yardımcı oluyor. Devletimizim şefkatli ve merhametli yüzünü bütün Kırıkkale'ye olduğu gibi, spor camiasına da gösteriyor. Valimiz Mehmet Makas’a bir kez daha teşekkür ediyorum" İfadelerini kullandı.

Haber: Burak Can