GÜNCEL HABERLER

Altaş ve Çalışkan ailelerinin mutlu günü

Gazetemiz muhabiri Burak Çalışkan ve Kader Altaş, Kırıkkale Öğretmenevi’nde düzenlenen yüzük merasimi ile evlilik yolunda ilk adımı attı.

Abone Ol

Yusuf Çalışkan’ın oğlu gazetemiz muhabirlerinden Burak Çalışkan ile Keskin ilçesi Beşler Köyü eşraflarından Osman-Hava Altaş çiftinin kızları Kader Altaş, düzenlenen yüzük merasimi ile evliliğe ilk adımlarını attı. Renkli görüntülerin oluştuğu yüzük merasimi ile genç çift, ömür boyu sürecek olan mutluluğa yelken açtı.

Kırıkkale Öğretmenevi’nde düzenlenen yüzük merasimine katılan çok sayıda davetli, çiftin mutluluğuna ortak oldu. Sevenleri ve dostları Altaş ve Çalışkan ailelerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Genç çiftin yüzüklerini ise Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal taktı. Burada konuşan Belediye Başkanı Ahmet Önal, “İki kıymetli kardeşimizi tanımaktan büyük keyif alıyorum. Çok değerli insanlar, çok yakışmışlar, bugün ortak bir yaşama ilk adımlarını atacaklar. Diliyoruz ki, ömürlerinin sonuna kadar çok mutlu olsunlar. Bugün bir söz verecekler, o sözlerini ömürlerinin sonuna kadar tutacaklarını biliyoruz. Hastalıkta, sağlıkta, mutlulukta daima birbirlerine destek olacaklar ve bu güzel günleri hatırlayacaklar. Ben bir kez daha bu güzel kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun diyorum. Cenabı Allah mahcup etmesin. Her şey gönüllerince olsun.” dedi. www.mansetgazetesi.net olarak genç çifte bir ömür mutluluklar dileriz.

Haber: Tuğçe Savaş